Google search

 
 

24 січня відбулась зустріч керівництва Університету в особі в. о. ректора, чл.-кор. НАМН України, професора Олександра Толстанова та проректора з науково-педагогічної роботи, професора Раїси Моісеєнко з директором КНП «Київська міська клінічна лікарня № 8» чл.-кор. НАМН України, професором Ігорем Хоменком.

 

В обговоренні питань подальшої співпраці двох установ також взяли участь завідувачі кафедр Університету, для яких Київська міська клінічна лікарня № 8 є клінічною базою: професор Олександр Літус (кафедра дерматовенерології, алергології, клінічної та лабораторної імунології); професор Микола Анкін (кафедра ортопедії і травматології); професор Сергій Саволюк (кафедра хірургії та судинної хірургії); професор Наталія Харченко (кафедра гастроентерології, дієтології і ендоскопії); професор Георгій Козинець (кафедра комбустіології та пластичної хірургії).

КНП «Київська міська клінічна лікарня № 8» впродовж багатьох років надає свої потужності закладу для забезпечення діяльності клінічних баз Університету. Цей багатопрофільний заклад охорони здоров’я забезпечує надання висококваліфікованої спеціалізованої стаціонарної допомоги дорослому населенню м. Києва. На сьогодні, лікарня є найпотужнішою в м. Києві, яка забезпечує планову та ургентну госпіталізацію.

Тисячам пацієнтів надають якісну медичну допомогу із залученням високопрофесійних фахівців НУОЗ України імені П. Л. Шупика, натомість лікарі-інтерни, клінічні ординатори та слухачі набувають нових знань, практичних навичок та вмінь, а аспіранти та докторанти проводять наукові дослідження, розробку та експертну оцінку ефективних методів профілактики, діагностики, лікування і реабілітації хворих. Це плідна взаємодія із організації підготовки висококваліфікованих медичних кадрів, у тому числі для закладу охорони здоров’я, удосконалення медичної допомоги, впровадження новітніх технологій в практику, ефективного використання матеріальних, кадрових, фінансових ресурсів, наукового потенціалу, які спрямовані на поліпшення здоров’я населення.

У період воєнного стану перед обома закладами постає багато викликів, які потребують спільного вирішення та об’єднання зусиль. Під час цієї зустрічі було напрацьовано ряд напрямів з питань подальшої ефективної взаємодії.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також