Google search

 
 

Виконувач обов’язків ректора НУОЗ України імені П. Л. Шупика, чл.-кор. НАМН України, професор Олександр Толстанов на початку поточного року відвідав клінічну базу кафедри офтальмології - Медичний центр «OCHI CLINIC (Очі Клінік)», де познайомився з власниками клініки – доктором медичних наук Дмитром Жмуриком та Тетяною Жмурик.

 

Під час візиту було обговорено перспективи подальшої співпраці науково-педагогічних працівників кафедри з персоналом високотехнологічної клініки. Професор Толстанов відзначив, що Медичний центр «OCHI CLINIC (Очі Клінік)» є однією із найсучасніших клінічних баз Університету, яка надає можливість здійснювати підготовку лікарів-інтернів та слухачів кафедри офтальмології із використанням найсучаснішого обладнання, та побажав власникам клініки Дмитру та Тетяні Жмурик подальшого розвитку.

У минулому році в. о. ректора професор Толстанов, під час запуску Державної програми розширеного неонатального скринінгу в Україні, вже ознайомився з клінічною базою кафедр педіатричного факультету – НДСЛ «ОХМАТДИТ».

Традиція в. о. ректора чл.-кор. НАМН України професора Олександра Толстанова особисто відвідувати клінічні бази кафедр, знайомитись з керівниками закладів охорони здоров’я та матеріально-технічним оснащенням клінік буде продовжено і в майбутньому.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 82.25% - 4 Голосів
Корисність матеріалу: 83% - 3 Голосів
Доступність матеріалу: 83% - 4 Голосів

Загальна оцінка матеріалу