Google search

Єврокомісар Марія Габріель зазначила, що на знак солідарності з Україною Комісія ЄС призупиняє будь-яку співпрацю з російськими організаціями в галузі досліджень, науки та інновацій, а також не укладатиме нових контрактів і угод в межах програми «Горизонт Європа».

Виплати за чинними контрактами вже призупиняються. Усі поточні проєкти в межах програм «Горизонт Європа» та «Горизонт 2020», у яких беруть участь російські дослідницькі організації, наразі ретельно перевіряються. 

Водночас пані Габріель доручила запровадити максимальну гнучкість у реалізації проєктів Erasmus+ щодо українських студентів і працівників українських ЗВО. 

Єврокомісар повідомляє, що українським студентам буде запропоновано доступні варіанти трансферу для виїзду за кордон, надано підтримку з урахуванням їхніх потреб і гарантовано безпеку. 

Крім цього, провідна торгова асоціація «Цифрова Європа», що об’єднує понад 36 тисяч підприємств, включає 96 корпорацій і 39 національних торгових асоціацій з усієї Європи, наполягає на негайній кіберпідтримці України, яку вони готові надавати. 

Дякую європейським партнерам за підтримку!

Ми – сильні! Ми – Україна!

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 32% - 2 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також