Google search

Завідувач кафедри дерматовенерології, алергології, клінічної та лабораторної імунології професор Олександр Літус та завідувачка кафедри сімейної медицини професор Людмила Хіміон взяли участь у якості експертів у засіданні Міністерства охорони здоровʼя України на тему «Актуальні питання і проблематика інфекцій, що передаються статевим шляхом (ІПСШ), в Україні».

Засідання відбулось за ініціативи заступника міністра охорони здоров’я України — головного державного санітарного лікаря України Ігоря Кузіна.

У засіданні також взяли участь фахівці МОЗ, Центру громадського здоров’я, експерти з дерматовенерології, гінекології, урології, сімейної медицини та фахівці медичної служби ЗСУ.

«Для реалізації цілей сталого розвитку, зазначених Президентом України, щодо забезпечення здорового способу життя та сприяння благополуччю для всіх у будь-якому віці, продовжуємо працювати з колегами для вирішення проблем, що повʼязані з ІПСШ», — зазначив Ігор Кузін.

Після дискусії була розроблена та затверджена резолюція зі створення програми розвитку розв'язання проблем, що повʼязані з ІПСШ.

За матеріалами: https://moz.gov.ua/article/news/ministerstvo-ohoroni-zdorov%ca%bcja-provelo-zasidannja-na-temu-problematiki-ipssh-v-ukraini?fbclid=iwar0nq9gouk8uywystorhhjkhon9u6u4-pb3qfgde-yzbnkjv9w0tzzzdkzg

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу