Google search

Міністерство охорони здоров’я України за результатами конкурсного відбору визначило проєкти наукових досліджень і розробок, виконання яких розпочнеться у 2023 році коштом державного бюджету України.

Цьогоріч на конкурсний відбір заклади вищої освіти та наукові установи, що належать до сфери управління МОЗ, подали 138 тем наукових досліджень і розробок, з яких: 61 – нова та 77 – перехідні теми.

Комісія з питань науково-дослідних робіт та Національною науковою медичною бібліотекою України здійснила попередню оцінку матеріалів, які були подані на конкурсний відбір.  На засіданнях комісії, які тривали з 9 по 16 грудня 2022 року, було заслухано теми наукових досліджень і розробок, до матеріалів яких виникли зауваження комісії під час здійснення попереднього розгляду. За результатами засідань було ухвалено рішення щодо переліку тих наукових досліджень і розробок, які фінансуватимуться коштом держбюджету у 2023 році. Це передбачено наказом Міністерства охорони здоров’я України від 29 грудня 2022 року № 2376.

Крім того, було підбито підсумки публікаційної активності закладів вищої освіти та наукових установ, що належать до сфери управління МОЗ, та підготовлено зведені відомості щодо публікацій у міжнародних виданнях бази даних – Web of Science та Scopus.

Джерело: https://moz.gov.ua/article/news/moz-viznachilo-proekti-naukovih-doslidzhen-na-2023-rik

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також