Згідно з типовим навчальним планом і програмою підготовки лікарів-інтернів за фахом «Клінічна онкологія» біля 25% ваги  кредитів відводиться самостійній роботі лікаря-інтерна.

Тому, на кафедрі онкології, для покращення організації та контролю за самостійною теоретичною й науково-практичною роботою, впроваджено проведення тематичних семінарів-презентацій з проблемних питань сучасної діагностики та лікування онкологічних захворювань. Мета проведення семінарів - це навчитися працювати з сучасними джерелами інформації, вибирати практично-обґрунтовані рішення та вміти їх представити, звикати до виступів перед аудиторією, дискутувати, чути іншу думку та правильно її сприймати.

Відповідно до плану, 26 листопада, під безпосереднім керівництвом куратора професора Станіслава Мясоєдова, відбувся черговий семінар з мультимедійною презентацією, за змішаною формою участі. На семінарі розглядались питання проблеми раку грудної залози. Із вступним словом до учасників семінару звернувся завідувач кафедри онкології професор Прокіп Гордійчук, який наголосив на виключній глобальній важливості проблеми, що розглядається.

Лікарями-інтернами було представлено п’ять презентацій тривалістю до 7 хвилин, а також виступи опонентів до 5 хвилин. Лікар-інтерн Владислав Дем’янов доповів про діагностику раку грудної залози, лікар-інтерн Інеса Дика – про прогностичні та предиктивні фактори у лікуванні раку грудної залози, а лікар-інтерн Назарій Шокун– про тактику та вибір методики лікування раку грудної залози.

У рамках обговорення доповідей та відповідей на запитання були уточнені та підкреслені найсуттєвіші особливості проблеми, міжнародно визнані тактико-методичні підходи до етіопатогенезу, діагностики та лікувальної тактики при раку грудної залози, проаналізована роль сучасних інноваційних технологій у вирішенні даної проблеми.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 83.33% - 3 Голосів
Корисність матеріалу: 83.33% - 3 Голосів
Доступність матеріалу: 83.33% - 3 Голосів

Загальна оцінка матеріалу