В усіх рекомендаціях закордонних та вітчизняних асоціацій кардіологів першим пунктом іде навчання пацієнтів, проте лікар не завжди під час прийому встигає приділити достатньо часу даному пункту. Тому, на базі ДУ ННЦ «Інститут кардіології імені акад. М.Д. Стражеска» 18 листопада 2020 року відкрито Центр консультації та спостереження пацієнтів на основі цифрових технологій.

Через карантинні заходи, зумовлені поширенням COVID-19, Центр почав працювати у форматі, комплементарному епідеміологічній ситуації. В даному кабінеті цифрових технологій пацієнти будуть ознайомлені з навчальними відеоматеріалами, їм будуть видані друковані освітні матеріали, друковані щоденники контролю параметрів артеріального тиску та частоти серцевих скорочень, завантажені додатки на мобільний телефон для домашнього контролю артеріального тиску, кількості нападів стенокардії, прийому ліків.

  До роботи Центру, даного кабінету долучилися співробітники кафедри терапії та ревматології, а саме доцент А. Крилова та інтерни 2-го року взяли активну участь у його роботі.

Детальнішу інформацію про роботу Центру консультації та спостереження пацієнтів можна отримати на сайті ДУ ННЦ «Інститут кардіології імені акад. М.Д. Стражеска» за посиланням https://strazhesko.org.ua.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 78.67% - 3 Голосів
Корисність матеріалу: 71.5% - 2 Голосів
Доступність матеріалу: 71% - 2 Голосів

Загальна оцінка матеріалу