4 листопада 2020 року відбулось чергове засідання вченої ради медико-профілактичного і фармацевтичного факультету. Заступник декана факультету Сергій Соловйов доповів про стан підвищення кваліфікації НПС факультету. Підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників здійснюється відповідно до затвердженого ректором НМАПО імені П.Л. Шупика плану підвищення кваліфікації на певний рік.

Голова комісії доцент Сергій Убогов доповів про роботу комісії вченої ради медико-профілактичного і фармацевтичного факультету з виховної роботи і роботи з іноземними громадянами роботи у 2020 році та завдання на 2021 рік. 

Голова комісії доцент Оксана Обертинська доповіла про роботу комісії вченої ради медико-профілактичного і фармацевтичного факультету з навчально-методичної  роботи у 2020 році та завдання на 2021 рік.

На 8 засіданнях комісії  факультету  було розглянуто 36 навчальних планів і програм циклів тематичного удосконалення, що подавались на затвердження вченою радою Академії та комплектів методичного забезпечення:  екзаменаційні білети, еталони практичних навичок; 53 програми освітньої діяльності на другому (освітньому) рівні; 1 методичні рекомендації, 2 інформаційні листи.  

Голова комісії професор Олександра Івахно доповіла про роботу комісії вченої ради медико-профілактичного і фармацевтичного факультету наукової та лікувально-діагностичної роботи за 2020 рік та завдання на 2021 рік.

На засіданнях вченої ради факультету виносилися питання, що стосувалися наукової діяльності кафедр факультету: стан підготовки науково-педагогічних кадрів; моніторинг виконання індивідуальних планів наукових робіт аспірантами, здобувачами наукових ступенів; затвердження тем та звітів НДР; результативність роботи кафедр факультету з урахуванням Стратегії і Програми розвитку Академії; дотримання принципів академічної доброчесності при проведенні наукових досліджень та корпоративної етики.

Моніторинг діяльності кафедр проводився комісійно у складі членів деканату та вченої ради факультету.

На факультеті виконується 10 НДР,  із них 6 затверджені у звітному році. У 2020 році завершується виконання 4-х НДР.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу