15 - 17 жовтня 2020 року в онлайн форматі  проходила одна з наймасштабніших подій України - IV Міжнародна неврологічна конференція «Advances in Neurology», керівником та незмінним організатором якої була професор кафедри неврології №1 НМАПО імені П.Л. Шупика, д. мед. н. Тетяна Слободін.

Професор доклала максимум зусиль, щоб захід був насиченим провідною інформацією про досягнення неврології - методи діагностики, лікування та профілактики неврологічних захворювань від найкращих науковців нашої країни та зарубіжжя.

Конференція зібрала понад 1500  лікарів та науковців, в онлайн форматі всі три дні - з ранку до вечора учасники та гості слухали доповіді та майстер-класи, в чатах ставили та відповідали на питання, обмінювалися досвідом.

Вілкрила конференцію вступним словом, професор кафедри неврології №1 НМАПО імені П.Л. Шупика, д. мед. н. Тетяна Слободін. Тетяна Миколаївна професор з багаторічним досвідом роботи в науковій і викладацькій діяльності на кафедрі неврології НМАПО імені П.Л. Шупика, практичій роботі в стаціонарах Києва та стажувань в Європейських клініках.

Почесними гостями заходу стали: Хайнц Райхман, Макс Хільц, Заза Кацарава, Олександр Феоктістов, Ральф Голд, Бо Бегінг - Соренсен, Себастьян Агілар Брунемейерю. Спеціалісти з різних куточків світу, розповіли про провідні методи діагностики, лікування рідких та поширених захворювань нервової системи, доповнюючи свою доповідь яскравими клінічними прикладами та презентаціями.

З цікавими доповідями виступали співробітники кафедри неврології №1 доцент кафедри, д.мед.н. Альбіна Третьякова, доцент кафедри, к.мед.н. Наталія Самосюк, аспірант кафедри Наталя Михайловська. Тетяна Слободін виступила як модератор доповідей та самостійно доповідала чудові лекції.

Три дні неврологи, нейрохірурги, психіатри, кардіологи, терапевти, реабілітологи обговорювали найбільш контроверсійні питання неврології, питання, що знаходяться на межі спеціальностей, питання, відповіді на які чекають на своє відкриття у майбутньому. Розсіяний склероз, міастенія, епілепсія, запальні, судинні, інфекційні захворювання, вегетативні розлади, нейродегенерації - складні клінічні випадки, майстер-класи, блискучі доповіді. Безсумнівно, ця конференція є однією з найкращих в Україні і запам'ятається її учасниками новими знаннями, новим досвідом, приємною атмосферою та онлайн спілкуванням. З нетерпінням чекаємо на відкриття V Міжнародної неврологічної конференції «Advances in Neurology – 2021».

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу