На початку жовтня кафедра нефрології та НЗТ відновила свою активність в популяризації здорового способу життя (ЗСЖ).  8 жовтня відбувся 2 годинний онлайн вебінар «Нутрицевтика та її практична значимість для ЗСЖ», який провів проф. Дмитро Іванов з особистого вебінарного ресурсу.

Вебінар об’єднав думки декількох фахівців з нутрицевтики, які представили загальні та конкретні (залежно від індивідуальних особливостей людей) поради, щодо діагностики та практичні рекомендації. Вебінар залучив дані соціальних мереж, зокрема фейсбуку та інстаграму, досвід закордонних підходів та напрацювання в Україні. Були представлені продукти для ЗСЖ, подана їх порівняльна характеристика та клінічна ефективність.

Учасниками вебінару стали зацікавлені особи з України та трьох закордонних держав. Це вже третій вихід кафедри нефрології на масмаркет за останні півроку, якій відповідно до відгуків набирає широку зацікавлену аудиторію та отримує підтримку фахівців нелікарьских спеціальностей.

Кафедра нефрології та НЗТ приділяє велику увагу створенню іміджу здорового лікаря та спеціаліста, якій турбується про пацієнта поза межами своєї спеціальності. Окрім онлайн вебінарів, кафедра веде розділ ЗСЖ у медікал СПА «Гранд Адмірал Резорт і СПА» (Ірпінь), якій визнається кращим СПА Східної Європи протягом останніх трьох років.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 83% - 3 Голосів
Корисність матеріалу: 83% - 3 Голосів
Доступність матеріалу: 83% - 3 Голосів

Загальна оцінка матеріалу