1 жовтня 2020 року відбулось чергове засідання вченої ради медико-профілактичного і фармацевтичного факультету. Професор О. Івахно доповіла про роботу експертних проблемних комісій на факультеті. Згідно звітів, поданих до деканату факультету головами ЕПК, у 2020 році проведено 22 засідання з розгляду різних матеріалів.

Завідувач кафедри промислової, клінічної фармації та клінічної фармакології, професор В. Загорій представив звіт щодо діяльності за 2015 - 2020 роки. Кафедра щорічно виконувала план комплектування циклів. За 5 років НПП кафедри розроблено 2 та оновлено 2 навчальних плани та програми циклів, у т. ч. очно-заочний з елементами дистанційного навчання. Навчальними та клінічними базами кафедри є: ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця», Київська міська онкологічна лікарня, та інші. У звітному періоді опубліковано 50 наукових статей у вітчизняних і зарубіжних наукових фахових виданнях. Роботу професора Загорія на посаді завідувача та колективу кафедри за звітний період визнано задовільною та рекомендовано вченій раді НМАПО імені П. Л. Шупика затвердити рішення з цього питання.

Завідувачем кафедри контролю якості і стандартизації лікарських засобів, доцентом С. Убоговим представлено звіт про науково-педагогічну діяльність за 2016 – 2020 рр. С. Убогов проводить всі види навчальних занять з провізорами-інтернами та слухачами циклів спеціалізації, стажування, передатестаційних циклів зі спеціальностей «Загальна фармація» та «Аналітично-контрольна фармація», циклів удосконалення фармацевтів, тематичного удосконалення провізорів та лікарів, у т. ч. у виїзних циклів з очно-заочною формою з елементами дистанційного навчання, а також із студентами, які здобувають другий (магістерський) та третій (освітньо-науковий) рівні вищої освіти зі спеціальності 226 «Фармація, промислова фармація» галузі знань 22 «Охорона здоров’я». Є членом експертної проблемної комісії НМАПО імені П.Л. Шупика зі спеціальностей 15.00.01 «Технологія ліків, організація фармацевтичної справи та судова фармація», 15.00.02 «Фармацевтична хімія та фармакогнозія», членом спеціалізованої вченої ради Д 26.613.04 НМАПО імені П. Л. Шупика з захисту дисертацій зі спеціальності 15.00.01 «Технологія ліків, організація фармацевтичної справи та судова фармація», заступником головного редактора науково-практичного журналу «Фармацевтичний журнал», членом групи рецензентів наукового журналу Польської медичної асоціації «Wiadomości Lekarskie».

Автор 153 наукових праць, у т. ч. співавтор 1 монографії та 3 навчально-методичних посібників. Навчався на курсі англійської мови на базі КПНЗ «Перші Київські державні курси іноземних мов», має сертифікат В2. Пройшов науково-педагогічне стажування за кордоном – в Куявському університеті, м. Влоцлавек, Республіка Польща. Професори Р. Коритнюк, А. Кабачна та Д. Варивончик охарактеризували високий фаховий рівень С. Убогова, його відповідність вченому званню професора та підтримали пропозицію рекомендувати вченій раді НМАПО імені П. Л. Шупика присвоїти вчене звання професора по кафедрі контролю якості і стандартизації лікарських засобів. За результатами таємного голосування вчена рада одноголосно затвердила звіт про науково-педагогічну діяльність доцента С. Убогова та порушила клопотання перед вченою радою НМАПО імені П. Л. Шупика щодо присвоєння вченого звання професора по кафедрі контролю якості і стандартизації лікарських засобів.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 77.17% - 6 Голосів
Корисність матеріалу: 87.5% - 4 Голосів
Доступність матеріалу: 87.5% - 4 Голосів

Загальна оцінка матеріалу