Шановні колеги!

Перші Київські державні курси іноземних мов разом із кафедрою іноземних мов НМАПО імені П. Л. Шупика продовжує набір слухачів на курси з підготовки до складання іспиту з іноземних мов (англійська, німецька, польська тощо) на рівні B2. Навчання триватиме протягом 3,5 місяців.

Реєстрація та попереднє тестування відбуватиметься 05. 10., 6.10 2020р. з 14. 00 до 15.30 на кафедрі іноземних мов, 8 поверх, аудиторії 806 та 813.

Попереднє тестування забезпечує об’єктивну оцінку мовної компетентності за загальною шкалою рівня володіння іноземною мовою та включає різні питання для перевірки всіх видів вмінь та навичок (читання, говоріння, аудіювання). Слухачі зможуть перевірити свій рівень знань, і у випадку успішного результату будуть зараховані на курс підготовки.

Курс занять розрахований на слухачів, що вже мають рівень незалежного користувача, та хочуть підтримати та поглибити свої знання та вміння. Навчаючись, слухачі досягають знань та вмінь, що відповідають рівню В2 відповідно до європейських стандартів оцінювання. По закінченні курсів всім, хто успішно склав іспит, надається сертифікат, що входить до пакету документів на здобуття вченого звання доцента / професора.

Іспит призначений для оцінки рівня володіння іноземною мовою та складається з двох частин: письмової (аудіювання, письмо i читання) та усної. Всі види діяльності учасників тестування перевіряються сертифiкованими екзаменаторами. Сертифікат відкриває шлях до престижної роботи, а також вільного спілкування з іноземцями.

Інформація для довідок:

Генеральний директор курсів Андреєва Ксенія Володимирівна.

Телефон 0934529807.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 49.5% - 2 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу