Шановні колеги! Вийшов новий номер журналу НИРКИ.ПОЧКИ.KIDNEYS. (Том 9, №3), зміст якого затверджений на останньому засіданні вченої ради НМАПО імені П.Л. Шупика.

В номері надано переклад міжнародних настанов з лікування гормонорезистентного нефротичного синдрому у дітей (IPNA, 2020), який затверджений IPNA, як офіційний переклад українською мовою від Української асоціації дитячих нефрологів (перекладачі проф. Д. Іванов, к.мед.н. М. Іванова).

Цікаві статті представлені від авторів з України та Узбекистану (англійською мовою), досить цікаві рубрики «на допомогу практичному лікарю» та «погляд на проблему».

Традиційно щоквартальний номер виходить за тиждень до проведення Міжнародної Східно-Європейської нефрологічної академії REENA, що відбудеться 24 - 26 вересня (реєстрація на сайті www.nephrology.kiev.ua). Щорічна 14-а академія проводиться з 2005 року за ініціативи кафедри нефрології та НЗТ НМАПО імені П.Л. Шупика. Цього року академія сертифікована Міжнародною нефрологічною асоціацією (ISN) та Міжнародною асоціацію для дитячих нефрологів (IPNA), які надають відповідні бали учасникам.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 73.5% - 2 Голосів
Корисність матеріалу: 72.5% - 2 Голосів
Доступність матеріалу: 74% - 2 Голосів

Загальна оцінка матеріалу