Кафедра акушерства та гінекології №1 (зав. кафедри проф. О. Голяновський) протягом усього свого існування є куратором служби акушерства та гінекології Київської області. Співробітники кафедри надають консультативну, лікувальну та методичну допомогу акушерсько-гінекологічним лікувальним закладам Київської області.

Білоцерківський міський пологовий будинок є клінічною базою кафедри для підготовки інтернів. За домовленістю з адміністрацією пологового будинку кафедра проводить виїзні цикли тематичного удосконалення з питань акушерства та гінекології.

Через поширення захворюваності на COVID-19 із 07.09.2020 р. м. Біла Церква належить до помаранчевої зони, у зв’язку з чим прийнято рішення виїзний цикл тематичного удосконалення «Актуальні питання перинатології» (07.09-21.09.2020) проводити в дистанційному режимі.

Для ознайомлення з умовами проведення занять 07.09.2020 було зібрано керівників акушерської служби Білоцерківського міського пологового будинку А. Бондар, акушерського відділення Білоцерківської центральної районної лікарні Є. Свириденко та старости груп. Слухачі ознайомлені з робочим планом проведення циклу.

Для виконання навчальної роботи в умовах карантину обговорено наявність учбових кімнат в Білоцерківському пологовому будинку (ординаторські кожного відділення), які мають технічне оснащення для отримання методичних матеріалів з практичних та семінарських занять, проведення лекційних занять. Контроль за засвоєнням матеріалу проводиться у вигляді контрольних питань до кожної теми, рішення ситуаційних задач відповідно до тем практичних занять, тестового контролю для засвоєння семінарських занять.

Куратор циклу доц. Т. Герасимова.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу