18 жовтня 2018 року відбулося святкове засідання вченої ради Інституту сімейної медицини НМАПО імені П. Л. Шупика.
Перед початком засідання професор Олег Шекера ознайомив з порядком денним і привітав членів вченої ради з нагоди 100-річчного ювілею Академії.

Згідно порядку денного  вступне слово було надано проректору з науково-педагогічної роботи професору Олександру Толстанову, який зазначив, що співробітники Інституту сімейної медицини нагороджуються ювілейною медаллю з нагоди 100-річчя НМАПО імені П. Л. Шупика за значний особистий внесок у підготовку висококваліфікованих медичних кадрів для закладів охорони здоров’я, високі досягнення у науковій і професійній діяльності, багаторічну сумлінну працю.

З наказом НМАПО імені П. Л. Шупика від 02.10.2018 № 463-к, присутніх ознайомив начальник відділу кадрів Д. Бригинець, зауваживши на вітальних словах с побажаннями міцного здоров’я, творчої наснаги та нових здобутків у примноженні досягнень медичної освіти і звернув увагу на те, що вибір номінантів на нагородження ювілейною медаллю з нагоди 100-річчя НМАПО імені П. Л. Шупика був демократичним і кандидатури були запропоновані кафедральними колективами.

Професор Олександр Толстанов та професор Олег Шекера вручили медалі в святковій обстановці співробітникам Інституту та побажали успіху в освітянській справі: професорам Вячеславу Бережному, Валентині Бобровій, Юрію Губському, Івану Зозулі, Наталії Іскрі, Борису Маньковському, Тетяні Марушко, Ларисі Матюхі, Вячеславу Мішиєву, Георгію Рощину, Наталії Свиридовій, Леоніду Стаднюку, Ярославу Фелештинському, доцентам Наталії Глядєловій, Наталії Гріцовій, Світлані Данилюк, Зіновію Парацію, лаборантам Галині Мазепі і Тетяні Франковій.

На засідання вченої ради був запрошений професор Озар Мінцер, який ознайомив присутніх членів вченої ради з актуальними питаннями щодо розвитку інформатизації в Академії. Всі поточні питання порядку денного вченої ради були обговорені в робочому порядку.