НМАПО імені П. Л. Шупика та МГО Міжнародна асоціація «Здоров’я суспільства» запрошують Вас прийняти участь у відкритті науково-практичної конференції з міжнародною участю на тему: «Стан та перспективи розвитку сімейної медицини в Україні» (до 100-річчя заснування Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика), яка відбудеться 25-26 жовтня 2018 року.

Дата відкриття конференції 25 жовтня  2018 р. о 9.00 – вул. Дорогожицька, 9, НМАПО імені П.Л. Шупика (велика актова зала).

Організатором даної конференції є Інституту сімейної медицини НМАПО імені П. Л. Шупика, співорганізатором – МГО Міжнародна асоціація «Здоров’я суспільства». Конференція внесена до основного Реєстру з’їздів, конгресів, симпозіумів, науково-практичних конференцій, які проводитимуться у 2018 р. (перенесена з 9-11.10.2018 р.).

Наукова тематика конференції: сучасний стан та перспективи розвитку в Україні первинної медичної допомоги на засадах сімейної медицини; сучасні технології та новітні наукові розробки в практиці лікаря загальної практики-сімейного лікаря; роль і значення первинної медичної допомоги в загальній системі охорони здоров’я Україна; новітні підходи до підвищення кваліфікації та професійного удосконалення лікарів загальної практики-сімейних лікарів.

В якості доповідачів конференції запрошуються провідні вчені України.

Учасники конференції - практикуючі лікарі первинної медичної допомоги (лікарі загальної практики – сімейні лікарі, педіатри, терапевти), лікарі інших спеціальностей та фахівці з питань організації і забезпечення лікувально-профілактичної допомоги населенню, завідуючі профільних кафедр та науково-педагогічні працівники.

Під час проведення конференції відбудуться презентації стендових доповідей; виставки, майстер-класи, круглі столи; презентація та обговорення доповідей молодих вчених, а також телеміст Україна - США. Матеріали конференції будуть опубліковані у міжнародному науково-практичному журналі “Здоров’я суспільства” та інформаційно-аналітичному бюлетені «Сімейна медицина».