25 – 26 вересня 2018 р. на базі НДІ гігієни праці та професійних захворювань Харківського національного медичного університету відбулась науково-практична конференція «Медицина граничних станів: теорія та практика донозологічної діагностики, лікування та профілактики професійних захворювань».

Під час конференції  обговорено актуальні наукові проблеми сьогодення – питання медицини граничних станів та сучасні методи їх дослідження й лікування, профілактики нервово-психічних захворювань при зовнішніх екстремальних впливах, гігієнічних аспектів навчального навантаження серед учнів та студентів, професійного вигорання у робітників соціально значущих професій, стан професійної захворюваності, профілактики професійних захворювань тощо.

Участь у науковому заході взяв професор кафедри медицини праці, психофізіології та медичної екології Г. Пишнов, який ознайомив присутніх з результатами науково-дослідної роботи, що виконує кафедра, і зробив доповідь на тему: «Особливості емоційних змін у комбатантів в процесі реабілітації», з якою можна ознайомитись за посиланням.