03 жовтня 2018 року відбулась святкова конференція трудового колективу факультету підвищення кваліфікації викладачів (ПКВ).

Незвичайності та святковості зборам надало нагородження працівників факультету ПКВ ювілейною медаллю до 100-річчя НМАПО імені П. Л. Шупика. Також цією подією розпочато низку заходів із відзначення 100-річчя Академії.

У вступному слові перший проректор НМАПО імені П. Л. Шупика чл.-кор. НАМН України професор Юрій Вдовиченко зазначив, що «працівники факультету нагороджуються ювілейною медаллю з нагоди 100-річчя та за значний особистий внесок у підготовку висококваліфікованих кадрів, високі досягнення у науковій і професійній діяльності та, головне, відданість справі».

З наказом НМАПО імені П. Л. Шупика від 02.10.2018 № 463-к, підписаним  ректором академіком НАМН України Юрієм Вороненком, присутніх ознайомив начальник відділу кадрів Дмитро Бригинець, зауваживши на вітальних словах с побажаннями міцного здоров’я, творчої наснаги та нових здобутків у примноженні досягнень медичної та фармацевтичної освіти.

Делегати конференції трудового колективу факультету ПКВ продовжили свою роботу відповідно до порядку денного. Декан факультету Лариса Бабінцева поінформувала присутніх щодо юридичного підґрунтя наступних питань.

Друге питання стосувалось довиборів до складу вченої ради факультету ПКВ представників із числа працівників факультету за поданням структурних підрозділів. Голова профбюро факультету професор Володимир Мішалов доповів про пропозицію кафедри променевої діагностики. Шляхом відкритого голосування рішення прийнято одноголосно.

З третього питання слово було надано голові студентського самоврядування факультету Оксані Бурбулевич. Вона ознайомила присутніх з рішенням студентської ради факультету. Запропоновані кандидатури також були затверджені одноголосно відкритим голосуванням.