Академія провела консультації з головним спеціалістом відділу з питань міжнародної діяльності та Євроінтеграції МОЗ України Михайлом Слижуком стосовно надання керівнику Міністерства охорони здоров’я на розгляд та погодження угод, протоколів, 

меморандумів та інших документів, що стосуються програм, проектів та окремих напрямів міжнародного співробітництва підприємств, установ і організацій, що належить до сфери управління МОЗ України.
Академія провела консультації з головним спеціалістом відділу з питань міжнародної діяльності та Євроінтеграції МОЗ України Михайлом Слижуком стосовно надання керівнику Міністерства охорони здоров’я на розгляд та погодження угод, протоколів, меморандумів та інших документів, що стосуються програм, проектів та окремих напрямів міжнародного співробітництва підприємств, установ і організацій, що належить до сфери управління МОЗ України.

Прийом іноземних делегацій або окремих представників здійснюється як за ініціативи іноземних освітніх закладів, посольств, неурядових установ та міжнародних організацій, так і НМАПО імені П. Л. Шупика.

Підставою для візиту делегації може бути лист від закордонного освітнього закладу, запрошення Академії або необхідність перегляду вже існуючого договору.

Прийомом іноземних делегацій за ініціативи структурних підрозділів Академії опікуються їх керівники (декани факультетів/директори навчально-наукових інститутів, завідувачі кафедр тощо) за участі представника відділу з міжнародних зв’язків – за інформацією звертатися до Саєнка Віталія Олеговича, т. 044 205 49 03, [email protected] 

Затверджена ректором Академії програма прийому делегації, регламентує всі заплановані заходи стосовно іноземної делегації. Після прийому відповідальний представник підрозділу готує детальний звіт про виконання програми та надає його до відділу з міжнародних зв’язків.