Google search

 
 

Шановні колеги! Запрошуємо вас взяти участь у вебінарі, організованому Великої хартією університетів (Magna Charta Observatory) у співпраці з Глобальним студентським форумом (GSF), Всеафриканським студентським союзом та Європейським студентським союзом (ESU).

Назва заходу: "Чи може досвід та середовище вищої освіти бути ефективним та інклюзивним без участі студентів у розв'язання цього питання?"

Дата проведення вебінару: 13 травня 2024 року

Час: 15:00 - 16:00 за центральноєвропейським часом (17-18:00 за київським часом) 

Вебінар буде присвячений критичній ролі залучення студентів у формуванні інклюзивності вищої освіти. Спираючись на успіх нашого Конкурсу студентських есе 2023 року, ми оголошуємо новий конкурс есе від студентів університетів з усього світу. Цього року ми запрошуємо студентів взяти на себе роль координаторів своїх навчальних програм і поміркувати над тим, як можна зробити доступ до освіти більш інклюзивним, ґрунтуючись на принципах різноманітності та справедливості. 

Велика Хартія Університетів MCU2020 підкреслює відповідальність університетів за усунення бар'єрів у доступі та забезпечення справедливості в академічному навчанні. Вебінар має на меті виступити за більш активну участь студентів у формуванні процесів вищої освіти, підкреслюючи необхідність врахування їхніх голосів при прийнятті рішень, що впливають на інклюзивність.

Під час вебінару ми офіційно оголосимо про початок конкурсу студентських есе, що продовжить дискусію про забезпечення інклюзивного підходу під час навчання та підтвердить нашу прихильність до залучення студентів щодо розв'язання вказаних питань. 

Для отримання більш детальної інформації та реєстрації, будь ласка, натисніть ТУТ 

Ми з нетерпінням чекаємо на вашу участь.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також